Zeefdruk transfers |reclame-opdrukkenBedrijfskleding verdient een bedrijfslogo met een opdruk van de hoogste kwaliteit om een goede indruk te maken.

Textieldruk op WORKWEAR, SPORTSWEAR & PROMOWEAR

Transferprints op kleding

Ons bedrijf is al vanaf 1990 bezig met het ontwikkelen van technische textielproducten, waaronder ook textieldruk. Verdere informatie vindt u op de website: www.jointint.com. Heatseal transfers is een nieuwe activiteit van Joint International BV in Veenendaal. Wij produceren uitsluitend hoogwaardige zeefdruk transfers om WORKWEAR, SPORTSWEAR en PROMOWEAR te bedrukken en bieden geen sport-, werk- of bedrijfskleding aan.

Sinds kort zijn wij gestart met de productie van deze prints voor de textiel markt in de Benelux en Duitsland. Wij vervaardigen deze logo/embleem/opdruk door middel van zeefdruk om de mooiste en sterkste emblemen te kunnen leveren. Onze textieldruk is bedoeld voor bedrijfs- en werkkleding die vaak op hoge temperaturen gewassen moet worden en elastische weefsels zoals sportkleding.

Onze transferprints worden op een transparante polyester film geleverd met een hot-release: dat wil zeggen dat de PES film meteen (warm) na het aanbrengen van de opdruk verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u efficient werken.

Pluspunten van onze zeefdruk transfers:

Wij produceren reclame-opdrukken voor de beroeps- en sportkleding branche.

Vraag snel uw offerte aan om onze "zeefdruk transfers" te testen en onze gunstige voorwaarden te leren kennen, of vraag vrijblijvend advies aan onze specialisten, die u graag van deskundige informatie voorzien.

Neem contact op met ☎ 06 41 20 20 30  of   transfers@jointint.comnaar boven© V.O.F. Joint Zeefdruk Transfers | Landjuweel 15-A | 3905 PE Veenendaal | Nederland
tel. +31 (0)318 304 825 |   IBAN: nl 77 RABO 011.85.752.52 | kvk 67580122 | BTW nr. NL 857082942 B01     LinkedIn-profiel Herman Schartman