Zeefdruk transfers |reclame-opdrukkenWIJ DRUKKEN GRAAG UW KOSTEN!

Bedrijfskleding verdient een bedrijfslogo met een opdruk van de hoogste kwaliteit om een goede indruk te maken.

Textieldruk op WORKWEAR, SPORTSWEAR & PROMOWEAR

Transferprints op kleding

Ons bedrijf is al vanaf 1990 bezig met het ontwikkelen van technische textielproducten, waaronder ook textieldruk. Verdere informatie vindt u op de website: www.jointint.com. Heatseal transfers is een nieuwe activiteit van Joint International BV in Veenendaal. Wij produceren uitsluitend hoogwaardige zeefdruk transfers om WORKWEAR, SPORTSWEAR en PROMOWEAR te bedrukken en bieden geen sport-, werk- of bedrijfskleding aan.

Sinds kort zijn wij gestart met de productie van deze prints voor de textiel markt in de Benelux en Duitsland. Wij vervaardigen deze logo/embleem/opdruk door middel van zeefdruk om de mooiste en sterkste emblemen te kunnen leveren. Onze textieldruk is bedoeld voor bedrijfs- en werkkleding die vaak op hoge temperaturen gewassen moet worden en elastische weefsels zoals sportkleding.

Onze transferprints worden op een transparante polyester film geleverd met een hot-release: dat wil zeggen dat de PES film meteen (warm) na het aanbrengen van de opdruk verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u efficient werken.

Pluspunten van onze zeefdruk transfers:

Wij produceren reclame-opdrukken voor de beroeps- en sportkleding branche. Wij leveren twee verschillende versies;

  1. K-180
    De K-180 moet bij 180°C worden aangebracht op textiel met behulp van een transferpers. Deze opdruk wordt toegepast op bedrijfskleding, die intensief gebruikt wordt. De K-180 transferdruk is namelijk bestand tegen vaak en grondig reinigen tot 90°C . Deze textieldruk is daarom uitermate geschikt om te gebruiken op werkkleding zoals overalls en werkbroeken.
  2. S-160
    De S-160 moet bij 160°C worden aangebracht m.b.v. een hittepers. (warmtepers) Dit is een soepele textielopdruk, die merendeels met de stof mee rekt. Geschikt om elastische kleding te bedrukken, die vereist dat de opgeperste afdruk niet gaat scheuren. Ideaal om toe te passen op elastische weefsels als sportkleding, T-shirts en polo's, softshell jassen e.d. Textiel met deze print kan volgens het wasvoorschrift van de kleding gewassen worden.

Zowel de K-180 en de S-160 zijn wasbaar op 90°C, maar dit is natuurlijk hoofdzakelijk afhankelijk van de bovenstof, waaruit het kledingstuk gemaakt is.

Vraag snel uw offerte aan om onze "zeefdruk transfers" te testen en onze gunstige voorwaarden te leren kennen, of vraag vrijblijvend advies aan onze specialisten, die u graag van deskundige informatie voorzien.

Contacteer ☎ 06 41 20 20 30 of transfers@jointint.comnaar boven© V.O.F. Joint Zeefdruk Transfers | Landjuweel 15-A | 3905 PE Veenendaal | Nederland
tel. +31 (0)318 304 825 |   IBAN: nl 77 RABO 011.85.752.52 | kvk 67580122 | BTW nr. NL 857082942 B01     LinkedIn-profiel Herman Schartman