Zeefdruk transfers

Heat seal transfers JZT voor

WORKWEAR   SPORTSWEAR   PROMOWEAR

zeefdruk transfer leeuw

Heat seal transfers, een druktechniek in 2 stappen

Heat seal transfers is het best te omschrijven als een druktechniek in 2 stappen. Deze methode wordt ook gebruikt in de textiel branche. Het is een indirecte manier van zeefdrukken. Dat wil zeggen, in plaats van direct bedrukken, komt de inkt (één of meerdere kleuren) eerst in spiegelbeeld op een speciale drager door middel van zeefdruk. Bij ons is deze drager een PES film, waardoor het makkelijk is om de opdruk goed te plaatsen. Op de inkt wordt een lijmlaag aangebracht en de film wordt vervolgens gesneden tot een handzaam formaat. Deze applicaties zijn ons eindproduct.

Professionele heatseal-pers

Men legt de heatseal transfer  met het te bedrukken kledingstuk onder een professionele heatseal-pers.  De grote druk en  hitte zorgen daardoor dat de inkt van de drager los laat en zich hecht op het textiel-product. Heat seal transfers zijn geschikt voor de meeste stoftypes en lenen zich goed om gedetailleerde plaatjes te laten zien, in meerdere kleuren tot full colour.

Wanneer een lange levensduur en hoge kleurechtheid nodig is,  gebruikt men deze methode. Een ander voordeel  van indirect zeefdrukken is bovendien dat moeilijk te bedrukken plaatsen (zoals een mouw) prima te doen is met een zeefdruk transfer .

Onze etiketten brengen de bedrijfslogo’s haarscherp op textiel die al haar goede eigenschappen behoudt. Vergeet u niet dat er een eis geldt van een oppervlakte van 70 cm² met een duidelijk zichtbare logo op werkkleding, zodat deze kleding fiscaal niet belast wordt.

U kunt ons uw ontwerp aanleveren via e-mail. Bestanden kunnen aangeleverd worden in PDF, AI of EPS.

Eén type transfer voor elke toepassing:

  1. Persen op 160°C gedurende  12 sec
  2. PES film met een hot-release*
  3. Volledig dekkend met blocker tegen doorbloeden
  4. Op hoge temperatuur wasbaar
  5. Met behoud van sterkte en daardoor zeer duurzaam.
  6. Kan op breisels zoals polo’s T-shirts, sweaters en sportkleding
  7. Maar ook op weefsels zoals  werkkleding, overhemden of overalls
*hot-release* : de  PES folie kan direct na het plaatsen van de heatseal print op de kleding verwijderd worden.
 
JZT prints worden hoofdzakelijk gebruikt om bedrijfsemblemen aan te brengen. Daarnaast is onze bedrukking door zijn hoge rekbaarheid ook uitstekend geschikt om vrijetijds- en sportkleding te bedrukken.
 
Wij zijn  gunstig geprijsd en snel in  levering. Eerst na uw toestemming wordt van uw aanvraag een afdruk van uw Heat seal embleem gemaakt.
 

Een onuitwisbare, betaalbare afdruk van uw logo op bedrijfs- of werkkleding, tegen zeer scherpe prijzen! Contacteer ons via

 Joint Zeefdruk Transfers
+31(0)6 41 20 20 30

Inductorstr 11 C – 3903 KA Veenendaal –
 transfers@jointint.com