Over ons

Textielbedrukking

Joint Zeefdruk Transfers

Gemak dient de mens!

Vandaar dat wij deze textielbedrukking d.m.v. zeefdruk transfers hebben ontwikkeld.

één type

In de eerste plaats produceren wij uitsluitend één type geschikt voor vrijwel alle stoftypes. Dus kan uw voorraad altijd worden gebruikt en pakt u nooit het verkeerde type ongeacht of u promo-, sport- of werkkleding wilt bedrukken.

Enorme tijdwinst

Ten tweede is uw tijdwinst enorm, omdat onze transfers met hot-release bij aflevering meteen klaar zijn om te gebruiken. Napersen is niet noodzakelijk. Hierdoor  heeft u binnen een halve minuut een kledingstuk voorzien  met een prachtige opdruk.

Full color & zeefdruk op textiel

Ten derde krijgt men door middel van zeefdruk de mooiste en duurzaamste kleuren. Verder drukt JZT standaard een blocker mee, hierdoor ontstaan er dus geen problemen met doorbloeding op donkere polyester stoffen.

Scherp geprijsd

Als laatste zijn de zeefdruk transfers van JZT zeer concurrerend. U wilt er tenslotte ook nog wat aan verdienen!
(min. afname 25 stuks en levertijd meestal 5 werkdagen)

Wij drukken uw kosten!

Joint Zeefdruk Transfers is ontstaan uit de gedachte, dat het mogelijk moet zijn om met één product een veelvoud van verschillende stoffen te bedrukken. Op deze wijze willen wij het aanbod voor de gebruiker  op het gebied van textielbedrukking verbeteren.

Ook al is een soft shell geen werkbroek en ook niet hetzelfde als een polo, het zijn echter allemaal wel stoffen gemaakt van garens en vezels.  Omdat de  lijm  geen chemische verbinding aangaat, moet deze zich daardoor extra goed verankeren tussen de vezels en garens van de stof.  Dit betekent dus  dat de kleefstof  zich gewoon zeer goed moet hechten.

Aangezien wij een brede ervaring in materialen uit de textielindustrie hebben, konden wij  met succes een transfer met kleefstof ontwikkelen, die aan dit criterium voldoet.

Het voordeel voor de gebruiker is dat de voorraad transfers zich beperkt tot één soort. Daardoor kunnen er grotere series gekocht worden, wat de prijs ten goede komt. Door het gebruik van één type is de kans op fouten ook veel kleiner, waardoor de kwaliteit van de service wordt verhoogd.

De transfer is dus altijd goed wasbaar tot 90°C,  terwijl deze ook op een softshell jasje kan worden aangebracht.

Pas op, want onze textielbedrukking is alleen geschikt om met een professionele hittepers aan te brengen op 160°C gedurende 12 seconden. Het belangrijkste is dat de stof bestand is tegen deze perstemperatuur,  maar dat is zelden een probleem. Verder is  voor  opgeruwde stoffen het gebruik van transfers  niet aan te bevelen . Er is namelijk een risico dat de transfer barst wanneer de lijm zich niet goed in de stof kan verankeren.

Als het voor u een opluchting zou zijn, dat u voor transfers nog maar met één voorraad en één tarief kunt werken dan nodigen wij u uit om ons product een keer te proberen. Wij horen graag van u!

Joint zeefdruk transfers (JZT) is onderdeel  van Joint International B.V. een bedrijf in Veenendaal.  Verdere informatie vindt u op de website: www.jointint.com

Joint Zeefdruk Transfers
 +31(0)6 41 20 20 30

Inductorstr 11 C – 3903 KA Veenendaal –
transfers@jointint.com